HİZMETLERİMİZ
Tarih:
Son Güncelleme:06/01/2024
SUAT SAKARYA



1980’li yılların sonlarında müzikle tanışan Suat Sakarya, Türkiye genelinde birçok ünlü ismin albümlerinin oluşmasında önderlik yaptı. Kompozisyon ve düzenleme aşamasında müziğimize yeni akımlar kazandıran Sakarya ; Televizyon dizi müziklerine ve enstrümantal albümlere de yönetmenliğiyle imza attı.

 

500’e yakın ünlü sanatçının albüm çalışmasına imza atan, kendisine ait 5 single şarkısı ve klibi olan, 1 enstrümantal ve yaklaşık 80 adet söz müzik bestesi olan yapıtların düzenleme ve müzik yönetmenliğini üstlenen Sakarya’nın başarısı milyonlar satan albüm satış oranı ile doğru orantılı ilerledi. 4 ödül alan ve yıllar boyu kendi stüdyosunda Türk müziği ve Dünya müziği için uğraş veren müzisyenin çalışmaları bu anlamda iki tarzı birbiriyle buluşturmaya devam ediyor.

 

Tatil için gittiği Amerika’da misafir sanatçı olarak çıktığı mekanlarda yaptığı canlı müzik performansı çok ilgi görünce, aldığı iş teklifleri üzerine Amerikada da stüdyo çalışmalarına devam etti.

ÖZELLİKLERİ : Prodüktör, Aranjör , Percussion , Darbuka , Piyano , Dj , Türk Müziğini Bilen , Besteci, Şarkıcı 

PAMEDIA PRODUCTION SUAT SAKARYA PAMEDIA PRODUCTION,SUAT, SAKARYA, 1980&rsquoli, yılların, sonlarında, müzikle, tanışan, Suat, Sakarya, Türkiye, genelinde, birçok, ünlü, ismin, albümlerinin, oluşmasında, önderlik, yaptı, Kompozisyon, ve, düzenleme, aşamasında, müziğimize, yeni, akımlar, kazandıran, Sakarya,Televiz PAMEDIA PRODUCTION SUAT SAKARYA 1980’li yılların sonlarında müzikle tanışan Suat Sakarya Türkiye genelinde birçok ünlü ismin albümlerinin oluşmasında önderlik yaptı Kompozisyon ve düzenleme aşamasında müziğimize yeni akımlar kazandıran Sakarya ; Televiz